Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Prémium babahordozók Gremesétől

Szövött kendőből készült babahordozóink

Mérföldkőhöz érkezett a Gremese. Miért is, és hogyan jutottunk el idág? Már írom is nektek.

Jó ideje nagy az igény arra, hogy a családok szövött kendőben tudják hordozni a babájukat, vagy legalábbis szövött kendőből készült babahordozókban.

Ezeknek a hordozóeszközöknek az előnye az anyag szövésében, milyenségében van. A leg ölelősebb, leg optimálisabb babahordozók a szövött kendő(s) kategóriából kerülnek ki. Szövéstípusok közül többféle létezik, pl.: keresztsávoly, gyémántsávoly, atlasz, minta függvényében a szövéstípusok keveredhetnek is. Ezek az anyagok diagonálisan nyúlnak.
A szövéstípus, a fonal minősége határozza meg, hogy az alapanyag (a szövött kendő) megfelelő tulajdonságokkal rendelkezzen. 

Valamennyi állítható és nem állítható szövött kendős termékünk maximálisan a babára alakítható, követve a kicsi fiziológiás testtartását. Optimális megtámasztást nyújtanak ortopéd szempontból és nagyon sokáig használhatóak.

 

Prémium babahordozók Gremesétől

Ha emlékeztek, akkor kb. két évvel ezelőtt találhattatok nálunk szövött kendős termékeket, melyek pillangó mintásak voltak, és a minta a "Lillangó" névre hallgatott. Az ebből készült állítható kendős mei tai-t és karikást nagyon szerettétek. Kb. egy éve nem forgalmazzuk, de még ma is keresitek.

Annak, hogy átmenetileg nincsenek forgalomban, és nem foglalkoztunk semmilyen más szövött kendős termékkel, annak megvolt az oka. Nem voltunk maximálisan elégedettek az alapanyaggal, jobbat akartunk. Így a készítést és forgalmazást átmenetileg beszüntettük.

A meglévő termékeinkre fordítottuk a figyelmet, fejlesztésre, jobbításra. De az igények csak jöttek, csak jöttek, így úgy gondoltuk, eleget teszünk a kéréseiteknek, és megalkotjuk az egyedi Gremese szövött kendőt, és kifejlesztjük az ebből az alapanyagból készült babahordozóinkat nektek.

Hosszú folyamat vette ekkor kezdetét. Kerestük a megfelelő szövödét, a megfelelő alapanyagot, a megfelelő festödét (és a megfelelő, magas minőégű karikákat). És végül rátaláltunk mindezekre. Az alapanyag 100% fésül pamut, tehát nem bolyhosodik. A szövöde és a festöde is első osztályú minőségben készíti nekünk az alapanyagot. Úgy, mint a saját készítésű rugalmas kendő esetében, itt is a festés minősített, nyálálló, vegyszermentes bababarát festékkel történik.
A karikák minősége is változott jelentps mértékben pozitív irányban.

Bátran állíthatom, hogy ezekkel az alapanyagokkal, a már jól megszokott biztonságos varrással, az alapos kidolgozással prémium minőségű hordozókat tudunk nektek kínálni.

A szövött kendős alapanyagból készült termékeink, melyek 2017 szeptemberében kerülnek bevezetésre, a következők:

KARIKÁS KENDŐ

A karikás hordozókendő szintén alkalmas újszülöttek, korababák hordozására. Két méretben készül: 170 cm és 210 cm. A végén két karika található, ezzel állítod a szorosságot. Félvállas hordozóeszköz, ezt hordozás során figyelembe kell venni.
karikák forrasztás nélküli alumíniumból készülnek prémium minőségben. A karikák szakítószilárdsága: 706 kg.

 • Újszülött, korababa hordozására
 • Addig használhatod, míg elbírod a babádat
 • A fel-, lekéredzkedős totyogósok kedvelt hordozóeszköze az egyszerű használat miatt
 • Felvétele egyszerű, kis helyen elfér
 • Szélessége 70 cm
 • A kendő végei csapottak
 • Mosógépben mosható (a karikákra húzzunk zoknit). Vasalható

A karikás kendőket itt találod a webshopban.

BABY TAI, vagy KIS KENDŐS MEI TAI

A Gremese Baby Tai, vagy más néven kis kendős mei tai az állítható kendős mei tai kistestvére.
Igyekeztünk egy olyan hordozóeszközt kifejleszteni, amely ötvözi a szövött kendő előnyeit a mei tai egyszerűségével, mégis pénztárca kímélő.
A hordozó nem állítható, mégis azzá tudod tenni. Hogyan? A kendős, terülő vállpántokkal. Ugyanis a terülős száraknak köszönhetően szélesíteni tudod a terpeszt.
Többféle kötésbefejezés közül tudsz választani. Ami a legjobban oszlatja a súlyt, az a terített befejezés

 • Koraszülött, újszülött kortól kb. 1,5 éves korig
 • 210 cm hosszú vállpántok cumilánctartó fülecskékkel
 • A vállpántok a bélelt rész után terülnek
 • A vállpántok rögzítése ún. x-box varrással történik
 • A derékpánt egy szakaszon bélelt
 • Elöl-, csípőn-, és háton hordozáshoz
 • Az alvócsuklya tartozéka a hordozónak
 • Mosógépben mosható. Vasalható

A Baby tai-okat itt találod a webshopban.

 

ÁLLÍTHATÓ KENDŐS MEI TAI

5 pontos állítási lehetőségének köszönhetően ahogy nő a babád, úgy tudod a hordozót ráállítani. Ahogy a baby tai-nál is, a szövött kendő minden előnye pontos állítási lehetőségekkel fűszerezve.
Az alvócsuklyát patentokkal lehet a body-n található kis fülecskékbe rögzíteni. Szélei gumírozottak, szépen idomul a baba fejére, a levegővételben a babát nem akadályozza.
Minden Kendős Mei Tai-nak alapvető tartozéka az alvócsuklya.
A vállpántok a bélelt rész után terülnek, így a terített kötés befejezésével, kiválóan oszlatja a súlyt. A varrások kiemelkedő biztonsággal készülnek, megerősítettek és többszörösek a pántok és a testrész csatlakozásánál. A vállpántok rögzítése ún. x-box varrással történik. 

 • 210 cm hosszú duplán bélelt vállpántok akasztó fülecskékkel pl. cumiláncnak
 • A vállpántok a bélelés után terülnek
 • 75 cm hosszú derékpántok, egy részen béleltek
 • Mellkaspánt a vállpántok összefogására
 • Az alvócsuklya tartozéka a hordozónak
 • Mosógépben mosható. Vasalható

Az állítható kendős mei tai-t itt találod a webshopban.

 

SZÖVÖTT KENDŐ

Univerzális, bármilyen babánál, bármilyen korban és bármilyen alkatú hordozó személynél használható. Az elöl-, csípőn-, és háton hordozáshoz számos kötésvariáció létezik. Választhatsz egy-, két-, vagy háromrétegű kötést is.
A kendő hossza: 320 cm és 520 cm között változik. A termékoldalon a mérettáblázatban kiválaszthatod a magadnak megfelelő méretet.
Legyen a babád koraszülött, újszülött, vagy éppen egy 3 éves, a szövött kendővel bármely hordozós korszakban fogod tudni hordozni. A kendő puha, használat közben tovább puhulA szegések duplák, azért, hogy a kendő ne vágjon, és kényelmes legyen. A könnyebb megkülönböztetéshez eltérő színű cérnát használtunk.
Mosógépben mosható, az első mosás után éri el végleges méretét.

 • Koraszülött, újszülött kortól a hordozós kor végéig
 • Dupla szegések, eltérő színű cérnával varrva
 • Két középjelzéssel 
 • Végei csapottak
 • Elöl-, csípő- és háti hordozáshoz
 • Mérettáblázat a termékoldalon a részletek menüpontban
 • Mosógépben mosható. Vasalható.

A szövött kendőket itt találod a webshopban.

Ha valahol elakadnál, ha valami nem egyértelmű, akkor keress engem bátran! 
És ne feledd: Gremese - a neked való hordozó

Üdvözlettel:
Gremese
baba- és gyermekhordozási tanácsadó

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu