Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Gremese Garancia

A Gremese termékekkel nem kockáztatsz semmit!

Sokan a mai napig kételkednek az online vásárlásban. Azt kapom-e amit látok? Olyan-e amilyennek mondják? Egyáltalán mikor érkezik meg?
Különösen érzékeny téma, a kisbabának való termékek vásárlása, hiszen a legtöbb anyuka szereti "megfogdosni" amit élete kis szerelmének vásárol.

Ha te is aggódsz a fentiek miatt, van egy jó hírünk: mi olyan garanciát - mit garanciát, garancia-csomagot - vállalunk termékeinkre, hogy esélye se maradjon a kételkedésnek. Nálunk biztonságban vásárolhatsz.

 

100% ELÉGEDETTSÉGI Garancia

 Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a hordozóinkkal, termékeinkkel elégedett leszel, hogy mindegyikre 45 napos elégedettségi garanciát vállalunk. Nincs baj, ha valamiért "mégsem", akkor visszaküldöd. A kockázatot teljesen átvállaljuk, így nyugodtan vásárolhatsz nálunk, és élvezheted a babahordozás örömét.

Ha nem boldogulnál a termékkel, akkor először keress engem a következő elérhetőségeken, hogy megoldjuk a problémát (ez általában sikerülni is szokott): 06-70/326-5071 vagy emese@gremese.hu.

Ha nem sikerül közösen megoldanunk a problémát, küldd vissza nekünk a terméket az átvételtől számított 45 napon belül.

Cserélni is tudod a terméket ez idő alatt egy másikra - értékegyeztetéssel.

Az elégedettségi garancia, csak azon termékekre vonatkozik, amelyek minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire.

1 év MINŐSÉGI Garancia

 A 45 napos elégedettségi garancia mellett a vásárlástól számított 1 éves minőségi garanciát is vállalunk hordozóinkra, termékeinkre.

Ha hordozóinkban, termékeinkben - természetesen rendeltetés szerű használat mellett - gyártási hibából (legyen az alapanyag-, vagy varráshiba) származó kár keletkezik, a javítást garanciálisan elvégezzük.

A nem javítható hibák esetén a terméket természetesen kicseréljük. 

TERMÉKEK GARANCIÁN KÍVÜLI JAVÍTÁSA

 Ha a termékben a minőségi garancia ideje alatt nem rendeltetés szerű használatból eredő kár keletkezik (pl. a csatos hevederét szétrágja a kutyuli, amire volt már példa), vagy ha a garancia időn túl kellene javítani a terméket, ránk akkor is számíthatsz.

Ha a garancia időn túl javítani kell a terméket, keress bátran, térítés ellenében megoldjuk a problémát. A várható költséget a hiba mértéke határozza meg.

 

A garancia érvényesítésének pontos menetét megtalálod az általános szerződési feltételeink oldalon, de a fenti elérhetőségeimen is kereshetsz bátran ez ügyben .