Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Bemutatkozunk

Kik is vagyunk és mit érdemes tudni rólunk

Történetünk

A GREMESE - egy márkanév - ami nemzetközi szinten is egyre jobban cseng - és ami mára megkerülhetetlen lett akár a babahordozás iránt érdeklődők, akár már az elköteleződöttek világában.

E márka megálmodója, megteremtője és névadója, Gremsperger Emese vagyok.

Hogyan kezdődött?

Nem vettem át vállalkozást, nem álltam alkalmazásba hasonló területen, még csak nem is akartam vállalkozni, az élet kínálta nekem a lehetőséget, és én éltem vele.

Történetem, és egyben vállalkozásunk története, azaz a Gremese márkanév születése egy őszinte segítő szándékból ered.
Az ötlet eredete 2009-re nyúlik vissza, amikor férjem édesanyjának, Mamának - elképesztő szakmai múltja ellenére - sem sikerült a gazdasági válságban állást találnia. Hogy segítsek neki az elhelyezkedésben, barátnőimtől kértem segítséget, hátha tudnak valahol megüresedett állásról, vagy van egy ötletük, amihez csatlakozhatnánk.
Akkor egyikőjük felvetette, hogy varrjunk babahordozót!
Nem gondolkodtunk sokáig, jó, készítsünk mei tai-t.
Ekkor már gyermekeim révén rég elköteleződtem a babahordozás iránt, nem volt idegen tőlem e terület.

Átgondoltam: mi is kell ehhez. Egy varrónő: kipipálva. Egy programozó, aki segít a webes megjelenésben: kipipálva, és egy valaki, aki ért hozzá, és viszi a kreatív részt, a tervezést: kipipálva.
Kéznél voltak tehát a megfelelő emberek.
Nekivágtunk!

Örömteli lelkesedéssel vetettük bele magunkat a babahordozó-gyártás folyamatába. Teljes gőzzel elindult első termékünk, a mei tai fejlesztése. A fejlesztési folyamat során saját hordozós és szakmai képzéseken szerzett tapasztalatainkat, valamint a vevői visszajelzéseket ötvöztük egyéb paraméterekkel: a szélességgel, magassággal, pántszöggel, béléssel, tűzéssel, biztonsággal és egyediséggel.

Ebből alakult ki a jól ismert három Gremese modell:
a klasszikus - Anya kedvéért,
a karcsúsított - a Mama kedvéért,
és a keresztpántos - Apa kedvéért.

Idővel azonban csak egy fazont tartottunk meg az egyszerűség :) kedvéért - a karcsúsítottat.

Fejlesztésben segítségemre volt, és van is, három Mei Tai Manóm - Zsozsi, Gegi, Barnus -, akik aktív felhasználóként visszajelzéseikkel segítettek a termékek tökéletesítésében, azaz mosolyogtak és aludtak a mei tai-okban, ahogy az a "hordozós nagykönyvben" meg van írva.

Majd további termékek következtek. Kifejlesztettük a csatos hordozót, megalkottuk a Magyarországon teljesen egyedi alapanyagból rugalmas kendőnket, majd az állítható baby tai-t, amelyet a karikás kendő követett.

A Gremese pedig mindeközben védett magyar márkanév lett.

És nem álltunk meg!

Reagálva a felvetésekre, visszajelzésekre, javaslatokra, szakmai eredményekre, igyekeztünk a praktikum, kényelem és szépség jegyében folyamatosan fejleszteni babahordozóinkat.

Ahogy telt az idő, az ergonómiai és funkcióbeli kívánalmakon túl többet is szerettünk volna nyújtani.
2012-ben új szolgáltatásba fogtunk. Egy kis tervezéssel és honlapfejlesztéssel képessé tettük oldalunkat, hogy új felhasználói igényeknek is meg tudjon felelni.

Az eredmény pedig? Nálunk minden vásárló saját stílusú hordozót tervezhet!
Honlapunkon található hordozótervezőnkkel lehetőséget biztosítunk vásárlóink számára, hogy egyéni megjelenést kölcsönözhessenek babahordozójuknak.
Nálunk mindenki megtalálhatja saját stílusát, nem csak a funkciók, hanem a megjelenés terén is!

Mindig is meghatározó volt vállalkozásunk építése során az innovatív szemlélet, az állandó kihívások keresése, az új célok megfogalmazása, megvalósítása, mely - egyéni életünk terén is mindannyiunk számára - folyamatosan új szakmai kihívásokat jelentett.

A Gremese története a mi történetünk is egyben. Reméljük, még sokáig folytatódni fog.
Bízunk abban, hogy termékeink továbbra is örömet, kényelmet, megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak használóik számára.

Nekünk, akik a Gremese márkanév mögött tesszük a dolgunkat nap mint nap, közös célunk, hogy folyamatosan emelni tudjuk szolgáltatásunk színvonalát mind a termékfejlesztés, mind pedig vásárlóink igényeinek kielégítése terén.

Éppen ezért fontosak számunkra a visszajelzések.
Megköszönjük, ha megírod véleményedet termékünkkel, honlapunkkal, vásárlásoddal kapcsolatban.
Véleményed fontos számunkra!
Légy részese Te is a Gremese történetének!

Hordozz praktikusan! Viseld stílusosan! - Gremese

 

 

Csapatunk

A Gremese nem más, mint egy jól működő családi vállalkozás.
Családi hagyományokra visszatekintve tudásunk legjavát adva igyekszünk a hétköznapjaidat megkönnyíteni babád és családod számára, kényelmessé, örömtelivé, élménnyé tenni a babahordozást, azaz a babahordozó eszköz használatát.

Kik vagyunk?

Gremsperger Emese - Velem beszélsz ha telefonon hívsz, én válaszolok az emailedre, én teszek bejegyzést a Facebookon, az én tudásom segít neked honlapunkon, ahol minden információt megtalálsz a hordozókkal, babahordozással kapcsolatban.

Az én feladatom az ügyfélszolgálat, az anyagbeszerzés, a pénzügyek intézése, az én agyamból pattannak ki az új ötletek, amelyeket közös erővel próbálunk megvalósítani.

Nagyon szeretem a munkám. Úgy érzem, az alkotásban, és a babahordozás ideológiájának terjesztésében magamra találtam, és tudom, hogy ez az út, amin elindultam, életem meghatározó része lesz a továbbiakban is.

Szakmai képzéseim:
2013 Babahordozási tanácsadó képzés
2014 Ortopédiai Konferencia - előadó: Dr. Besze Tibor
2017 A hordozás ortopédiai hatása
2018 Koraszülöttes családok támogatása hordozási tanácsadóként

 

Webmesterünk - virtuális tervezőnk és kivitelezőnk, marketingszakemberünk
Vargyai Gergő - aki gyermekeim édesapja, és társam nem csak a munkában, de az életben is.

Az ő keze munkája a honlap, ő felel cégünk online megjelenésért, és a marketingért. Mint mindannyiunkat - családi örökségként -, őt is jellemzi a maximalizmus, és az elhivatottság, és nem csak szereti a szakmai kihívásokat, de meg is valósítja azokat.

 

A termékek megvalósítója - Mama
Sok-sok éves profi szakmai tapasztalattal rendelkező aranykezű varrónő - aki nem mellesleg az anyósom - és aki a babahordozók és egyéb kiegészítők kivitelezéséért, és a varrási részleg vezetéséért felelős.

A varrás, a kivitelezés a mindene. Nyitott az új technikák iránt, és nagy segítségemre van a megvalósítás terén szerzett tapasztalataival az új termékek magalkotásában is.

Profi, rendkívül precíz, és nem utolsósorban - életkora ellenére - még mindig imádja ezt csinálni és tevékenyen részt vállal egyéb feladatokban is.

Így vagyunk mi egy kis csapat, és dolgozunk azon nap mint nap, hogy babahordozóinkkal, kiegészítőinkkel megkönnyítsük gyermeked és családod hétköznapjait.

 

 

Ha szeretnél jobban megismerni minket, történetünket, nézd meg megjelenéseinket a médiában.

Ha az elsők között szeretnél értesülni híreinkről, újdonságainkról, eseményeinkről, akcióinkról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a facebookon.

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!