Bemutatkozunk

Kik is vagyunk és mit érdemes tudni rólunk

Szeretném neked bemutatni azokat az embereket, akik nélkül ma nem lennének Gremese Babahordozók. Azt a kis csapatot, akik maximalista hozzáállással tudásuk legjavát adva igyekeznek a hétköznapjaidat megkönnyíteni babád és családod számára.

Családi vállalkozás vagyunk, én jómagam volnék Gremese - azaz Gremsperger Emese - három gyermek anyukája, és a Gremese Babahordozók megálmodója. Az én feladatom az ügyfélszolgálat, anyagbeszerzés, a pénzügyek, az én agyamból pattannak ki a sziporkák, amiket próbálunk megvalósítani, enyémek az ügyes-bajos kisebb-nagyobb ügyek. Velem beszélsz ha telefonon hívsz, én válaszolok az e-mail-edre, én teszek bejegyzést a facebook-on, én segítek neked és babádnak a hordozókat megkötni, és még sorolhatnám.

Nagyon szeretem a munkám, az alkotásban és a babahordozás terjesztésében magamra találtam, és hiszem, hogy ezt még nagyon sokáig művelni is fogom. De egyedül nem menne, így essék szó a sok sok éves profi szakmai tapasztalattal rendelkező aranykezű Mamáról (anyósom), aki a babahordozók és egyéb kiegészítők kivitelezéséért, és a varrás-részleg vezetéséért a felelős. Profi és maximalista, és még imádja is csinálni.

A gépezet még mindig foghíjas, következzen hát a harmadik nélkülözhetetlen fogaskerék: Apa. Keze munkája a honlap, ő felel részben az on-line megjelenésért, és ő az egyik marketing guru. Szintén követi a családi hagyományokat: profi és maximalista, valamint imádja csinálni. Nem utolsó sorban pedig életem párja és gyermekeim apja.

Így vagyunk mi egy kis csapat, és dolgozunk nap mint nap azon, hogy szép és praktikus dolgokkal megkönnyítsük a hétköznapjaidat. Olykor varrónők segítenek a rendelések teljesítésében.

 

A kezdetek – hogyan lettem egy anyukából gremese?

Honnan is jutottunk el idáig? Nem vettem át vállalkozást, nem álltam alkalmazásba ilyen területen, nem is akartam vállalkozni. Csak segíteni akartam. Az egész Gremese egy őszinte segítő szándékból ered: Mamának elképesztő szakmai múltja ellenére sem sikerült a gazdasági válságban állást találnia, és barátnőimtől kértem segítséget, hátha tudnak valahol megüresedett állásról, vagy van egy ötletük, mihez is lehetne kezdeni. És akkor egyikőjük felvetette, hogy varrjunk mei tai-t. Tényleg. Varrjunk mei tai-t! Mi kell ehhez? Egy varrónő: kipipálva. Egy programozó, aki készít weboldalt: kipipálva, és egy valaki, aki alkot: kipipálva. Kéznél voltak a megfelelő emberek, és nekivágtunk.


SOK év fejlesztés, az első babahordozó

2009 nyarán kezdtem el hordozni, majd a mamának segíteni, így babahordozókkal foglalkozni. A piac kicsi, válság volt, ebből kellett kitűnni és valami egyedit kovácsolni. Teljes gőzzel elindult a mei tai fejlesztése. Saját hordozós tapasztalat és vevői visszajelzéseket ötvöztünk szélességgel, magassággal, pántszöggel, béléssel, tűzéssel, biztonsággal és egyediséggel. Ebből alakult ki a jól ismert három Gremese modell, a klasszikus Anya kedvéért, a karcsúsított a Mama kedvéért, és a keresztpántos Apa kedvéért. Idővel azonban egy fazont tartottunk meg az egyszerűség kedvéért, a "karcsúsítottat". Segítségemre volt és van a három Mei Tai Manóm, akik lelkesen segítettek a fejlesztésben, mosolyogtak és aludtak a mei tai-okban, ahogy a "hordozós nagykönyvben" meg van írva. A Gremese pedig időközben védett magyar márkanév lett. Bárhonnan érkezzen is felvetés, megjegyzés, javaslat, mérlegelés után igyekszünk a praktikum és szépség jegyében mindenkinek eleget tenni.

 

a szakmai hátterem, és további termékeink

Úgy éreztem - rengeteg tapasztalattal a hátam mögött -, hogy akkor lennék igazán hiteles, ha elvégeznék egy baba- és gyermekhordozási tanácsadó képzést. 2012 végén el is kezdtem, az akkor 4,5 hónapos Barnusommal (együtt okosodtunk), majd 2013 elején el is végeztem.

Azóta részt vettem egy medencebillentésről szóló továbbképzésen, illetve 2014-ben egy ortopéd témájú konferencián, ahol - többek között - Dr. Besze Tibor beszélt a hordozott babák csontozatáról.

Ami a további termékeket illeti, kifejlesztettük a csatost, megalkottuk a Magyarországon teljesen egyedi rugalmas kendőnket, jött szépen a mindenhol állítható kendős mei tai, a karikás..... és nem állunk meg.

Ha szeretnél jobban megismerni minket, és ha az elsők között szeretnéd kapi híreinket újdonságokról, eseményekről, akciókról, akkor nézd meg ezt az aloldalunkat, és iratkozz fel hírlevelünkre.