Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Ingyenes hordozási tanácsadás

Nem maradsz segítség nélkül

Sokszor fordul elő, hogy egy egy hordozni vágyó anyuka lelkesen "bevásárol", majd a hordozó kézhezvételekor egyszerűen nem sikerül kisilabizálnia hogyan is működik az egész. Megoldás ilyenkor személyesen egy hordozási tanácsadó felkérése, kevésbé szerencsés esetben internetes fórumok böngészése. Legrosszabb esetben az egész "hordozás-dolog" megy a kukába, holott jó eséllyel a vásárolt (egészséges) hordozóval semmi baj nincs.

Veled ez nem fordulhat elő. Ha Gremese hordozót választasz, biztosan nem maradsz segítség nélkül.

 

HOGYAN SEGÍTHETEK VÁSÁRLÁS ELŐTT?

Ha vásárlás előtt állsz, ajánlom neked, hogy olvasd el a Hogyan válassz babahordozót? aloldalunkat.
Ha ez megtörtént, és még mindig bizonytalan vagy, akkor keress engem bátran az emese@gremese.hu e-mail címen, vagy telefonon, a 06-70/326-5071 számon.

 

HOGYAN SEGÍTEK VÁSÁRLÁS UTÁN?

A termék mellé kapsz egy képes használati útmutatót. Ha elakadnál, esetleg sírna a babád a hordozóban, akkor olvasd el ezt a cikkemet.

Ha még mindig nem sikerül a problémát megoldani, akkor keress bátran e-mailen vagy telefonon! Ha írsz az emese@gremese.hu email címre, akkor fotózd le magatokat a hordozóban minimum elölről és oldalról. Írd le részletesen a problémát, és segíteni fogok. Ameddig a hordozó a birtokodban van.

A szakmai háttér

2009 nyarán kezdtem el hordozni saját Mei Tai Manóimat, majd elindult kis családi vállalkozásunk és pillanatok alatt már másoknak is segítettem a hordozás alapjait elsajátítani. Ahogy múltak az évek egyre több és több anyukával és babával találkoztam. Számtalan "apró" kihívással, különböző emberekkel, különböző babákkal, számtalan alkattal és magassággal, más más elvárásokkal és igényekkel találkoztam.

Több száz anyuka után már feltétlenül úgy éreztem, hogy kezd összejönni nem elhanyagolható mennyiségű és minőségű tapasztalat. Ezzel együtt úgy éreztem, sokkal hitelesebb lehetnék egy hordozási tanácsadó képzés elvégzésével.

2012 őszén kezdtem és 2013 tavaszán fejeztem be baba- és gyermekhordozási tanácsadó képzésemet. A képzés nagyon sokat segített, és annak ellenére, hogy akkor a harmadik babám 4 hónapos volt, hallottam újakat a baba fejlődésével, viselkedésével kapcsolatban. Nagyon hasznos volt, a tudásomat azonnal átültettem a gyakorlatba, és sok sok minden világossá vált.

Ezzel a tudással és tapasztalattal a hátam mögött magabiztosabb lettem, de ettől is csak tovább nőtt a tudásvágyam. Bújtam tovább a könyveket, írásokat, kutatási anyagokat a babahordozós és kisbabás témakörben.

2014-ben részt vettem egy olyan ortopéd konferencián, ahol előadott - többek között - Dr. Besze Tibor ortopéd szakorvos. A téma a hordozott babák csontozata, ortopédiájuk volt, szoros kapcsolatban a hordozással. Rengeteg hasznos információval tértem haza - mondanom sem kell.

Az iskola, ahol végeztem, szervezett egy medencebillentéssel kapcsolatos kurzust, amit szintén elvégeztem.

Mindeközben megismerkedtem a különböző hordozási tanácsadókat nevelő iskolák meglepő módon eltérő ajánlásaival és megközelítéseivel is. Számtalan hordozási tanácsadóval sikerült elbeszélgetni a mi kis tudományunkról, ami jóval többnek bizonyult, mint hasznos eszmecsere.

Természetesen azóta sem sikerült "ráunnom" a témára, olvasok olvasok, és néha olvasok hozzá egy cseppet. :)

Amikor Gremese Babahordozót vásárolsz, ezzel a tudással és tapasztalattal fogok a rendelkezésedre állni, teljesen ingyen.