Általános Szerződési Feltételek

GDPR Ready - General Data Protection Regulation

Megbízható cég tanúsítvány

Céginformációk

Az oldal üzemeltetője, illetve az oldalon megrendelhető termékek gyártója; 

Gremese Carriers Kft.
Székhely: 2363 Felsőpakony, Géza Fejedelem u. 12.
Adószám: 26218984-2-13

Közösségi adószám: HU26218984
Cégjegyzékszám: 13-09-190936
Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában.
Bankszámlaszám: OTP 11742300-21446672

Elérhetőségeink:

Postacím: 2363 Felsőpakony, Géza Fejedelem u. 12.
Telefon: +36-70/326-50-71
E-mail: emese@gremese.hu
Szolgáltató képviselője: Gremsperger Emese
Jogi nyilatkozatunk nyelve: magyar 

Panaszkezelés:

Esetleges panaszával az alábbi elérhetőségeken élhet akár írásban akár telefonon.
Telefon: +36-70/326-50-71
E-mail: emese@gremese.hu

Megrendelés

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
Babatermék, ruházat, textil 

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%, azaz huszonhét százalék általános forgalmi adót, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a mindenkori készlet erejéig érvényesek. 

Kuponok, kedvezmények:
A megrendelés során a vásárlóknak lehetőségük van különböző, a szolgáltató által kibocsátott, kedvezményeket biztosító kuponkódok beváltására. A kedvezmények nem összevonhatók!
A kedvezményes kuponok (ha leírásuk nem jelöl meg mást) csak olyan termékekre biztosítanak kedvezményt, amelyek nem eleve kedvezményes áron találhatóak a webáruházban.
Egy vásárláshoz csak egy kupon váltható be.


Rendelési információk:
A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges. A megrendelés elektronikus úton zajlik, az oldalon található kosár és rendelési felület használatával. A megrendelés elküldésekor: név, szállítási cím, telefonszám, email cím megadása szükséges. A hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért felelősség az oldal üzemeltetőjét nem terheli. 
Oldalunkon történt rendelésével minden vásárló elismeri, hogy elfogadja és magára nézve kötelezőnek tartja az Általános Szerződési Feltételeinket. 

Adatbeviteli hibák javítása:
A megrendelési folyamat első lépésében vevőnek módja van a kosarába válogatott termékeket törölni, illetve azok darabszámát módosítani. A megrendelés második lépésében vevő a megrendeléséhez szükséges adatait adja meg, a kitöltés esetleges hiányosságaira a rendszer figyelmeztet. Megrendelés véglegesítése után rendszerünk automatikus visszaigazoló emailt küld a rendelés során megadott adatokkal. Ha a vásárló úgy találja, hogy elírást vagy hibát tartalmaznak megadott adatai, úgy az emese@gremese.hu email címen tudja jelezni adatmódosítási igényét. 

A megrendelések feldolgozása:
A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10 – 16 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. 

Ügyfél szolgálatunk minden esetben 48 órán belül e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül. 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. 

A vásárlók megrendelés során megadott adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, azokat harmadik személy részére hozzáférhetővé nem tesszük. Részletek Adatvédelmi nyilatkozatunkban

A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja. A vásárló a emese@gremese.hu email címre küldött kérésével jelezheti az iktatott szerződéshez való hozzáférési igényét, amelyet haladéktalanul megküldünk.

Amennyiben a vásárló "raktáron" jelzésű terméket vásárol, és a rendelése munkanapon 12:00 óráig megérkezik, valamint fizetési státusza rendezett*, úgy csomagja a következő munkanapon kiszállításra kerül.

* A rendezett fizetési státusz jelentése:
- bankkártyás fizetés esetén ha sikeres a bankkártya terhelés a fizetés rendezettnek minősül,
- banki átutalás esetén, ha jóváíródik szolgáltató számláján az összeg 12:00-ig, a fizetés rendezettnek minősül,
- utánvétel esetén, vásárló a futárnál fizet, rendelése a rendelés visszaigazolásakor rendezettnek minősül.

Fizetés

Fizetés bankkártyával
Bankkártyás fizetés választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási költséget bankkártyája segítségével online egyenlíti ki. A kártyás fizetés szolgáltatója a OTP Mobil Szolgáltató Kft. További részletekért tekintse meg a OTP SIMPLE Vásárlói Tájékoztatót

Fizetés banki előreutalással
Banki előreutalás választása esetén vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási költséget bankszámlánkra való utalással egyenlíti ki.
Utalási információk:
Számlaszámunk: OTP 11742300-21446672
Számlatulajdonos: Gremese Carriers Kft.
A megjegyzés rovatba a megrendelés azonosítót kell feltüntetni, a megrendelést ez alapján azonosítjuk be. 

Fizetés utánvéttel
A rendelés visszaigazolása után, a megrendelt termék(ek)et futárpostai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz. Utánvét esetén a megrendelt termékek ellenértékét, illetve a szállítási költséget a csomagot átadó személynek fizeti a vásárló. Csak magyarországi szállítási cím esetén választható utánvétes fizetési mód.

Szállítás:

A megrendelt termék(ek)et futárpostai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz. A kiszállítás díja nem függ súlytól. A vevő köteles a kiszállítás (kézhezvétel) időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni és az átvételi elismervényt aláírásával elismerni. 


Szállítási költségek:

Magyarországi szállítás*

Utánvétel esetén 2.100 Ft
Banki előreutalás esetén 1.100 Ft

Nemzetközi szállítás**

Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia 5.000 Ft
Lengyelország, Németország, Belgium,
Hollandia, Luxemburg, Bulgária
5.200 Ft
Dánia, Franciaország, San Marino, Olaszország,
Nagy-Britannia, Monaco, Írország
7.700 Ft

* Magyarországi szállítás esetén, ha a megrendelt termék(ek) összértéke, kuponok, kedvezmények felhasználásával együtt meghaladja a 10.000,- Ft-os díjhatárt a szállítás kártyás fizetés és előreutalás esetén ingyenes, utánvétes megrendelés esetén 1.100,- Ft-ra módosul.

** Nemzetközi szállítás esetén csak bankkártyás fizetési mód vehető igénybe.

Elállási jog

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a postázást megelőzően a vásárlástól indoklás nélkül elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben jelezni az emese@gremese.hu e-mail címen. A vásárlót ez esetben semmilyen költség nem terheli, amennyiben a rendelés ellenértékét már átutalta bankszámlánkra, azt haladéktalanul, de maximum 30 napon belül visszautaljuk. 

Az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben jelezni az emese@gremese.hu e-mail címen, határidőn belül, de nem köteles az elállást indokolni. 
Az elállási jog kizárólag olyan termék(ek)re vonatkozik, amely(ek) minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre személyesen, postai úton, vagy futárpostai úton. Ellenkező esetben fenntartjuk magunknak visszavásárlás mérlegelésének jogát.
A termék(ek) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárt vevő köteles megtéríteni. 
Az elállási jog érvényesítése esetén a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követően haladéktalanul, de maximum 30 napon belül visszautaljuk a vevő számlájára. A visszatérítés nem vonatkozik a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, ezeket minden esetben a vevőnek kell viselnie. A vevőt a termék visszaküldésének költségein kívül egyéb költség nem terheli.

Szavatosság, jótállás, garancia

A 14 napos, indoklás és feltétel nélküli elállási jog biztosításán túl az alábbi garanciákat vállaljuk termékeink után.

45 napos Elégedettségi Garancia
A megrendelt termék(ek)re 45 napos, 100% pénz visszafizetési garanciát biztosítunk és a teljes vételárat megtérítjük. Az áru átvételét követő 45 napon belül vásárló köteles igényét köteles e-mailben jelezni a emese@gremese.hu email címen. A visszavásárlási garancia, csak azon termék(ek)re vonatkozik, amely minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire. 

1 év Általános Minőségi Garancia
A megrendelt termék(ek)re 1 év általános garanciát is biztosítunk. A javítható hibákat a garanciálisan javítjuk, nem javítható gyártási hibák esetén a terméket kicseréljük. Amennyiben sem javítani, sem cserélni nem tudjuk a terméket, úgy vevő választat az árleszállítás, vagy élhet elállási jogával. A garancia csak a rendeltetésszerűen használt és gyártási hibás termékekre érvényes. 

A szavatosság, jótállás, garancia és elállási jogok érvényesítéséhez nem szükséges az eredeti számla bemutatása.