Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Minden Gremese

A Gremesék kényelmesek és támogatják babád mentális és ortopéd fejlődését. Nálunk megtalálod azt a hordozót, ami mindkettőtök kedvence lesz.

Gremese Rugalmas Hordozókendő

Rugalmas Hordozókendő

Álompuha és biztonságos ölelés, az első percektől kezdve. Pusziközelségben, pontról pontra, tökéletesen tartja babádat, egészséges pozícióban. Gerinc- és csípőbarát babahordozó, garantáltan vegyszermentes, műszál nélkül. Univerzális, anyára is, apára is, bármilyen testalkatra megfelel.

Elöl és csípőn hordozáshoz
Újszülött kortól 11 kg-ig

Megnézem
Gremese Karikás Kendő

Karikás Kendő

Stílusos, praktikus és funkcionális hordozó újszülött kortól. Ha gyorsan kell egy hordozó, a karikás a legjobb megoldás. Két karikával fokozatosan és egyszerűen a babádra állíthatod. Egy rétegű, szellős és kis helyen elfér.

Elöl és csípőn hordozáshoz
Újszülött kortól a hordozós kor végéig

Megnézem
Gremese Állítható Baby Tai

Állítható Baby Tai

Puha és ölelős mint egy szövött kendő, egyszerűen köthető és sokoldalú, mint egy mei tai.
Négy ponton állítható, a kendős szárak segítségével tökéletes és egészséges pozícióban tarthatod babád. Divatos, szellős, rövid- és hosszú távú hordozásra egyaránt alkalmas, családok nagy kedvence.

Állítható, együtt nő a babáddal
Elöl, csípőn és háton hordozáshoz
Újszülött kortól kb. 1,5 éves korig

Megnézem
Gremese Gremese Mei Tai

Gremese Mei Tai

Régi nagy klasszikus, megkötős hordozóeszköz. Sokoldalú, könnyen köthető, strapabíró és verhetetlen ár/érték arányban ;) Hosszabb távú hordozásra is alkalmas. Támogatja babád csípőfejlődését, megfelelő pozícióban tartja gerincét.

Elöl, csípőn és háton hordozáshoz
3 hónapos kortól kb. 2 éves korig

Megnézem
Gremese Gremese Csatos Hordozó

Gremese Csatos Hordozó

Gyorsan és könnyen beállítható, így apukák és családok nagy kedvence.
Rendkívül jó súlyelosztású, csípő- és gerincbarát babahordozó. Otthon házimunkához, kiadós sétákhoz és hosszú kirándulásokhoz is tökéletes. Akár rövid, akár hosszútávra.

Elöl és háton hordozáshoz
5 hónapos kortól, a hordozós kor végéig

Megnézem
Gremese Pántvédő

Pántvédő

Kíméld meg babahordozódat a sok mosástól, használj Gremese Pántvédőt. Utólag is rögzíthető, csócsálható, bigyózni való érdekesség. Elengedhetetlen kiegészítő.

Megnézem
Gremese Hordozótakaró

Hordozótakaró

3 évszakos hordozótakaró az átmeneti és hideg időkben nagy segítség. Bármely hordozómárkával használhatod elöl- és háton hordozásnál. Állítható, újszülött kortól a hordozós kor végéig használható. Időjárásnak megfelelően variálható, hogy mennyire melegítse babádat és téged. Eső, hó, szél most már nem akadály.

Megnézem
Gremese Gyerek Hordozók

Gyerek Hordozók

A gyerekek utánoznak és játszanak. Gyermeked játszva sajátíthatja el a babahordozást, melyért felnőtt korában igazán hálás lesz neked. Legyen ez természetes neki.

Megnézem
Gremese Akciós kiegészítők

Akciós kiegészítők

Itt azokat a babahordozó kiegészítőket találod meg, melyekből nem fog több készülni, mert utolsó darabok. Ne habozz, csapj le most rájuk akciósan!

Megnézem
Gremese Nyálkendő

Nyálkendő

Ha igazán hasznos és állítható nyálkendőt keresel, akkor jó helyen jársz. Polár hátának köszönhetően, nem ázik át a babanyáltól, a pici ruhája is száraz marad. Teremtsetek divatot!

Megnézem
Gremese Kismama bandázs

Kismama bandázs

Trendi, vidám, hasznos, és ezerféleképpen felhasználhatod. Ha kell védi a derekad, takarja a nyíló cippzárt vagy éppen kiemel. Nő a pocakoddal együtt. Teremts divatot!

Megnézem
Gremese Derékmelegítő

Derékmelegítő

Dupla rétegű, szabása követi a test vonalát, nem bolyhosodik, alaktartó, egészségvédő és szuper divatos! Számtalan módon viselheted, kiemelve vagy éppen elrejtve.

Megnézem