Termékeink

Gremese Állítható Baby Tai

Állítható Baby Tai

Állítható baby tai, mely újszülött kortól kb. 1,5 éves korig használható. Támogatja babád ortopéd és mentális fejlődését. Könnyen kezelhető, 100% pamut, ölelős.

Megnézem
Gremese Karikás kendő

Karikás kendő

Koraszülött, újszülött babák hordozására alkalmas puha, könnyen köthető egy rétegű babahordozó. Használd a kezdetektől addig, ameddig mindkettőtöknek kényelmes.

Megnézem
Gremese Szövött kendő

Szövött kendő

Újszülött kortól a hordozós kor végéig. Pontosan a babádra és rád állítható a kezdetektől. Biztos tartás, maximális kényelem. A legsokoldalúbb hordozóeszköz.

Megnézem
Gremese Állítható Kendős Mei Tai

Állítható Kendős Mei Tai

Újszülött kortól a hordozós kor végéig használható. Állítható, így "együtt nő" a babáddal. Elöl-, csípőn- és háton hordozáshoz. Sokak nagy kedvence.

Megnézem
Gremese Rugalmas Hordozókendő

Rugalmas Hordozókendő

Ölelős, puha, tökéletes megoldás újszülött, koraszülött babák hordozására, akár 11 kg-ig. Egyedülálló pamut alapanyagból, bababarát, vegyszermentes minősített festékkel festve.

Megnézem
Gremese Gremese Mei Tai

Gremese Mei Tai

Divatos, sokoldalú, egészséges babahordozó, melynek színvilágát magadnak tudod összeállítani. 3 hónapos kortól kb. 2 éves korig naponta a segítségetekre lesz.

Megnézem
Gremese Csatos hordozó (SSC)

Csatos hordozó (SSC)

Praktikus, könnyen állítható babahordozó 5 hónapos kortól sokáig. Apukák, családok kedvence. Rendkívül jó súlyelosztása maximális kényelmet biztosít babának, anyának, apának.

Megnézem
Gremese Hordozótakaró

Hordozótakaró

Tökéletes és kényelmes hordozást biztosít a hűvösebb időkben is, az univerzális Gremese hordozótakaró, nem csak Gremese babahordozókhoz.

Megnézem
Gremese Pántvédő

Pántvédő

Kíméld meg babahordozódat a sok mosástól, használj Gremese Pántvédőt. Utólag is rögzíthető, csócsálható, bigyózni való érdekesség. Elengedhetetlen kiegészítő.

Megnézem
Gremese Nyálkendő

Nyálkendő

Ha igazán hasznos és állítható nyálkendőt keresel, akkor jó helyen jársz. Polár hátának köszönhetően, nem ázik át a babanyáltól, a pici ruhája is száraz marad. Teremtsetek divatot!

Megnézem
Gremese Gyerek hordozók

Gyerek hordozók

A gyerekek utánoznak és játszanak. Gyermeked játszva sajátíthatja el a babahordozást, melyért felnőtt korában igazán hálás lesz neked. Legyen ez természetes neki.

Megnézem
Gremese Takarók

Takarók

Álom puha wellsoft baba és gyerektakarók, hogy kisbabád alvása még édesebb legyen. Fiús, lányos és uniszex színben, babáknak és kisgyermekeknek való méretben.

Megnézem
Gremese Kismama bandázs

Kismama bandázs

Trendi, vidám, hasznos, és ezerféleképpen felhasználhatod. Ha kell védi a derekad, takarja a nyíló cippzárt vagy éppen kiemel. Nő a pocakoddal együtt. Teremts divatot!

Megnézem
Gremese Derékmelegítő

Derékmelegítő

Dupla rétegű, szabása követi a test vonalát, nem bolyhosodik, alaktartó, egészségvédő és szuper divatos! Számtalan módon viselheted, kiemelve vagy éppen elrejtve.

Megnézem
Gremese Gyerek derékmelegítő

Gyerek derékmelegítő

Vége a mászás, játék vagy biciklizés közben kivillanó deréknak és a megfázásnak. A színes Gremese Gyerek Derékmelegítőkkel véded kicsikéd egészségét, és fel is dobod ruhatárát.

Megnézem