Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Gremese® Babahordozók

A Gremesék kényelmesek és támogatják babád mentális és ortopéd fejlődését. Nálunk megtalálod azt a hordozót, ami mindkettőtök kedvence lesz.

Gremese Rugalmas Hordozókendő

Rugalmas Hordozókendő

Álompuha és biztonságos ölelés, az első percektől kezdve. Pusziközelségben, pontról pontra, tökéletesen tartja babádat, egészséges pozícióban. Gerinc- és csípőbarát babahordozó, garantáltan vegyszermentes, műszál nélkül. Univerzális, anyára is, apára is, bármilyen testalkatra megfelel.

Elöl és csípőn hordozáshoz
Újszülött kortól 11 kg-ig
Egészségpénztárra elszámolható!
Minősített csípőbarát babahordozó

Megnézem

Gremese Gremese Mei Tai

Gremese Mei Tai

Régi nagy klasszikus, megkötős hordozóeszköz. Sokoldalú, könnyen köthető, strapabíró és verhetetlen ár/érték arányban ;) Hosszabb távú hordozásra is alkalmas. Támogatja babád csípőfejlődését, megfelelő pozícióban tartja gerincét.

Elöl, csípőn és háton hordozáshoz
3 hónapos kortól kb. 2 éves korig
Egészségpénztárra elszámolható!

Megnézem

Gremese Gremese Csatos Hordozó

Gremese Csatos Hordozó

Gyorsan és könnyen beállítható, így apukák és családok nagy kedvence.
Rendkívül jó súlyelosztású, csípő- és gerincbarát babahordozó. Otthon házimunkához, kiadós sétákhoz és hosszú kirándulásokhoz is tökéletes. Akár rövid, akár hosszútávra.

Elöl és háton hordozáshoz
5 hónapos kortól, a hordozós kor végéig
Egészségpénztárra elszámolható!

Megnézem

Gremese Pántvédő

Pántvédő

Kíméld meg babahordozódat a sok mosástól, használj Gremese Pántvédőt. Utólag is rögzíthető, csócsálható, bigyózni való érdekesség. Elengedhetetlen kiegészítő.

Megnézem

Gremese Nyálkendő

Nyálkendő

Ha igazán hasznos és állítható nyálkendőt keresel, akkor jó helyen jársz. Polár hátának köszönhetően, nem ázik át a babanyáltól, a pici ruhája is száraz marad. Teremtsetek divatot!

Megnézem

Gremese Hordozótakaró

Hordozótakaró

3 évszakos hordozótakaró az átmeneti és hideg időkben nagy segítség. Bármely hordozómárkával használhatod elöl- és háton hordozásnál. Állítható, újszülött kortól a hordozós kor végéig használható. Időjárásnak megfelelően variálható, hogy mennyire melegítse babádat és téged. Eső, hó, szél most már nem akadály.

Megnézem

Gremese Gyerek Hordozók

Gyerek Hordozók

A gyerekek utánozzák a szüleiket és sokszor viszik magukkal kedvenc babájukat. Nekik is felszabadíthatjuk a kis kezeiket, ha babájuk egy gyerek hordozóban rájuk van kötve. Így természetessé válik számukra a hordozás, olyanok lesznek így, mint anya és erősíthetjük bennük a kötődő nevelés egyes elemeit.

Megnézem

Gremese Akciós kiegészítők

Akciós kiegészítők

Itt azokat a babahordozó kiegészítőket találod meg, melyekből nem fog több készülni, mert utolsó darabok. Ne habozz, csapj le most rájuk akciósan!

Megnézem