Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Gremese® Babahordozók

A Gremesék kényelmesek és támogatják babád mentális és ortopéd fejlődését. Nálunk megtalálod azt a hordozót, ami mindkettőtök kedvence lesz.

Gremese Rugalmas Hordozókendő

Rugalmas Hordozókendő

Álompuha és biztonságos ölelés, az első percektől kezdve. Pusziközelségben, pontról pontra, tökéletesen tartja babádat, egészséges pozícióban. Gerinc- és csípőbarát babahordozó, garantáltan vegyszermentes, műszál nélkül. Univerzális, anyára is, apára is, bármilyen testalkatra megfelel.

Elöl és csípőn hordozáshoz
Újszülött kortól 11 kg-ig
Egészségpénztárra elszámolható!
Minősített csípőbarát babahordozó

Megnézem

Gremese Gremese Mei Tai

Gremese Mei Tai

Régi nagy klasszikus, megkötős hordozóeszköz. Sokoldalú, könnyen köthető, strapabíró és verhetetlen ár/érték arányban ;) Hosszabb távú hordozásra is alkalmas. Támogatja babád csípőfejlődését, megfelelő pozícióban tartja gerincét.

Elöl, csípőn és háton hordozáshoz
3 hónapos kortól kb. 2 éves korig
Egészségpénztárra elszámolható!

Megnézem

Gremese Gremese Csatos Hordozó

Gremese Csatos Hordozó

Gyorsan és könnyen beállítható, így apukák és családok nagy kedvence.
Rendkívül jó súlyelosztású, csípő- és gerincbarát babahordozó. Otthon házimunkához, kiadós sétákhoz és hosszú kirándulásokhoz is tökéletes. Akár rövid, akár hosszútávra.

Elöl és háton hordozáshoz
5 hónapos kortól, a hordozós kor végéig
Egészségpénztárra elszámolható!

Megnézem

Gremese Pántvédő

Pántvédő

Kíméld meg babahordozódat a sok mosástól, használj Gremese Pántvédőt. Utólag is rögzíthető, csócsálható, bigyózni való érdekesség. Elengedhetetlen kiegészítő.

Megnézem

Gremese Hordozótakaró

Hordozótakaró

3 évszakos hordozótakaró az átmeneti és hideg időkben nagy segítség. Bármely hordozómárkával használhatod elöl- és háton hordozásnál. Állítható, újszülött kortól a hordozós kor végéig használható. Időjárásnak megfelelően variálható, hogy mennyire melegítse babádat és téged. Eső, hó, szél most már nem akadály.

Megnézem

Gremese Gyerek Hordozók

Gyerek Hordozók

A gyerekek utánozzák a szüleiket és sokszor viszik magukkal kedvenc babájukat. Nekik is felszabadíthatjuk a kis kezeiket, ha babájuk egy gyerek hordozóban rájuk van kötve. Így természetessé válik számukra a hordozás, olyanok lesznek így, mint anya és erősíthetjük bennük a kötődő nevelés egyes elemeit.

Megnézem

Gremese Akciós termékek

Akciós termékek

Itt azokat a babahordozókat és kiegészítőket találod meg, melyekből nem fog több készülni, mert utolsó darabok. Ne habozz, csapj le most rájuk akciósan!

Megnézem