Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Állítható Kendős Csatos használata háton

Ez a mindenhol állítható kendős csatos babahordozó újszülött kortól a hordozós kor végéig a segítségetekre lesz, mivel "együtt nő" a babáddal. Csípő- és gerincbarát eszköz, bátran használhatjátok rövid és hosszútávon is.

1 A derékpántot csatold a derekadra (vagy akár mell alá), és húzd kellően szorosra a heveder segítségével. Figyelj arra, hogy ne lötyögjön, a derékpánt teteje vízszintesen álljon. Ha nem állítottad be előre a hordozódat, akkor nézd meg az előzetes beállításokat.
2 Vedd magad elé a babádat, a lába „M” vagy terpesz lábtartásban legyen. Hajtsd fel a hátára a hordozó testrészét úgy, hogy a popsija egy kis bugyorban legyen.
3 Fogd össze a vállpántokat a baba arca előtt, a vállpántok teteje felfelé nézzen. Fogd át a vállpántokat úgy, hogy a kezed közted és a babád között legyen. A karoddal csak az elöl lévő vállpántba bújj bele, ami a hátad felé esik, az előtt vezesd el a kezed. A másik, szabadon lévő kezeddel fogd meg a derékpántot és forgasd a hátadra a babád.
4 Hátraforgatás után az egyik karod így már a vállpántban lesz, a másikat emeld át a fejed felett és bújj bele.
5 Csatold össze a mellkaspántot, ha kell, húzd szorosabbra a heveder segítségével. A vállpántok alján lévő csatoknál is húzz a hevedereken.
Kész is vagy, kellemes hordozást!