Karikás kendő
Lillango Türkiz II.

Ha gyorsan kell egy hordozó, a karikás a legjobb megoldás. Amíg babád kicsi, viheted benne elöl, később pedig csípőn. Két karikával fokozatosan a babádra állíthatod, ezzel támogatva a megfelelő ortopéd és mentális fejlődését. Egy rétegű, szellős, kis helyen elfér.

Elöl és csípőn hordozáshoz
Újszülött kortól a hordozós kor végéig

Vegyszermentes Alapanyagok Csípő- és Gerincbarát Hordozó 45 napos Pénzvisszafizetési Garancia

Leírás és vélemények


210cm

20.900 Ft

db
Jelenleg:
készleten van
Szállítás:
1 munkanap
Kártyás fizetés szolgáltatója: Simple | Simple Online Fizetési Tájékoztató

Karikás kendő részletes bemutatása:

A Gremese Karikás Kendő teljesen egyedi alapanyagból készül.

A 100% fésült pamut fonal szövése, és a nyálálló, minősített, bababarát és vegyszermentes festés is Magyarországon történik.

A szövet sűrűsége: 260 g/m2 (gsm), erős anyag. Gyémántkötésű a szövet.

A karikák forrasztás nélküli alumíniumból készülnek prémium minőségben. A karikák szakítószilárdsága: 706 kg.

A karikás kendő egy remek hordozóeszköz koraszülött, újszülött babák hordozásához. Ortopédiailag megfelelő pozícióban lehet benne rögzíteni a babát.

Felvétele egyszerű, használat után kis helyen elfér.

A két karika segítségével lehet állítani és rögzíteni a kendőt.

Amikor a baba eléri az elöl hordozás súlyhatárát, akkor lehet a kicsit csípőre tenni. Ekkor általában a karikás kendő az elsődleges hordozóeszköz szerepből átminősül egy másodlagos hordozóeszközzé.

A totyogós korszak kedvenc hordozóeszköze, mert a fel- lekéredzkedő babát könnyű ki- és betenni a karikásba.

A csípőn való hordozásnál figyelmebe kell venni azt, hogy az egyoldalú statikus terhelés igen megerőltető. Sűrűn váltogassuk az oldalakat, és figyeljük testünk jelzéseit.

Ha háti hordozáshoz keresel eszközt, tartsd meg a karikást, mert egy fel-le kéredzkedős totyogós korszakban nagyon nagy szolgálatot tesz majd.

Mekkora karikás kendőt vegyél?
Mérd le az egyik vállcsúcsod és az ellentétes csípőcsontod távolságát. Ezt szorozd meg 2-vel. Ha az eredmény 140 cm alatt van, akkor elég a rövidebb, I-es méret, ha felette van, akkor válaszd a II-es méretet.

Mosógépben mosható (30 fok, kímélő program, folyékony mosószer és ecetes öblítés). A karikákat kösd egy zokniba - védve a mosógépben történő ütődésektől. Vasalható.

Vissza a tetejére

Karikás kendő vásárlói vélemények:

Bányai Amanda
facebook vélemény

Hagy osszam meg veled az örömöt! Harmadik gyermekem is Gremesében kezdte a hordozást. :) Egyeske mei-taiban olyan 4-5 hónaposan. Ketteske kb egy hónaposan ebben a lillangó karikásban. Hármaska ma lesz kéthetes, minden nap alszik anyán egy nagyot a pillangókkal.

Vissza a tetejére