Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Egészségpénztár + ortopéd minősítés

Babahordozóink egészségpénztárra elszámolhatók

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, miszerint a Gremese babahordozócsalád valamennyi hordozója több rangos ortopéd szakmai elismerésben részesült. Ezen szakvélemények, illetve a termékbiztonsági garanciák benyújtása után babahordozóink megkapták az ápolási technikai segédeszköz minősítést. És ez bizony nem mást jelent, mint azt, hogy hordozóink egészségpénztárra elszámolhatóak!

Egészségpénztárra megvásárolható termékeink:
Egészségpénztárak, melyek babahordozóinkat elszámolják:
  • Prémium Önkéntes Pénztárak
  • OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Generali Egészségpénztár
  • Vitamin Egészségpénztár
  • Patika Egészségpénztári
  • Új Pillér Egészségpénztár
  • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár
  • Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Ha esetleg olyan egészségpénztár tagja vagy, ami nem szerepel a fenti felsorolásban, jelezd felénk az emese@gremese.hu e-mail címen és utánajárunk helyetted, milyen adatokra van szükség a helyes számla kiállításához.

Mit kell tenned, ha Egészségpénztárra vásárolsz? 

Töltsd ki értelemszerűen a megrendeléshez szükséges adatokat, és add meg a tagkódodat. Mi már felvettük a kapcsolatot az egészségpénztárakkal és informálódtunk, hogy hogyan működik az egyes pénztáraknál az elszámolhatóság. Mindegyik pénztár elfogadja az alábbi variációt: tag neve, tag címe, tag tagsági azonosító száma/tagkódja.

Tehát neked csak annyit kell tenned, hogy a megrendelés során megadod az adataidat és a megfelelő rubrikában az egészségpénztári tagi azonosítódat.

Itt add meg egészségpénztári tagi azonosítódat

Az, hogy termékeinket Egészségpénztárra is megvásárolhatod, a 100%-os Gremese garancia mellett ez egyéb biztonságot is nyújt számodra babahordozóink minőségével és biztonságos használhatóságával kapcsolatban. 

Hogy Egészségpénztárra is megvásárolhatóak legyenek termékeink, ugyanis komoly termékbiztonsági garanciákat kellett benyújtanunk azokkal kapcsolatban a NEOEMKI-hez.

HOGY MI EZ AZ INTÉZMÉNY?

A NEOEMKI, a Nemzeti Orvostechnikai Eszköz Megfelelőségértékelő és Tanúsító Kft.

Tevékenysége során e társaság a megfelelőség-értékelési és tanúsítási eljárások során a tanúsítandó területre vonatkozó hatályos jogszabályoknak, irányelveknek és saját minőségirányítási kézikönyvének megfelelően  vizsgálja meg a hozzá benyújtott termékeket. A társaság tanúsítási tevékenységét az európai orvostechnikai tanúsító szervezeteket tömörítő Team NB egyesület Code of Conduct szabályai szerint végzi, megfelelve a legmagasabb szintű követelményeknek.

A NEOEMKI Kft. az orvostechnikai gyártóktól, forgalmazóktól és felhasználóktól független, pártatlan, szakmailag felkészült szervezet.

HOGY MELYEK VOLTAK EZEK?

Ortopéd szakvélemény

A Gremese babhordozókról Dr. Marschalkó Péter, a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézet ortopéd főorvosa készített szakvéleményt. Kiváló munkáját ezúton is köszönjük.

Igazolás a csatos hordozóinkhoz használt csatokról

Mely arról szól, hogy a csatok megfelelnek az európai uniós előírásoknak. Az ECHA listáján szereplő káros anyagoktól mentes.

OEKO-TEX minősítés

Amely a csatos és mei tai hordozóink alapanyagát érinti. Ez igazolja, hogy a szövet, amit termékeinkhez használunk egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

Minőségi tanúsítvány rugalmas kendőink festéséről

Ebben igazolják, hogy a "felhasznált festékkel gyártott kelme színtartó, valamint nyálálló lesz és semmilyen egészségre ártalmas anyag nem válik ki belőle". A felhasznált segédanyagok és színezékek rendelkeznek a GOTS (Global Organic Textile Standard) minősítéssel.

Karikás kendőink karikáinak minőségi tanúsítványa

Mely során a teherbírást, szakítószilárdságot, veszélyes anyagokat vizsgálták.

HIP Dysplasia minősítés

Amire nagyon büszkék vagyunk: Az International Hip Dysplasia Institute elismeri a Gremese babahordozókat mint „csípő-barát” (hip-healthy) termékek, az utasításoknak megfelelő használat esetén.
Erről többet ebből a cikkünkből tudhatsz meg.

Európai Biztonsági Szabvány:

Babahordozóink megfelelnek az EN 13209-2:2006 Európai Biztonsági Szabványnak.

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu