Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Tapasztalatok a Gremese Rugalmas Hordozókendőről

Egyre jobbnak bizonyul :)

Egy korábbi bejegyzésem a rugalmas kendőről szólt, melyet nyáron vettünk fel a palettánkra, egy éves tervezést megelőzően. Ígértem, hogy hozok beszámolót, mert ez a termék nagyon ígéretesnek bizonyult, és úgy látszik hozza is a hozzá fűzött reményeket. :)
Nagyon jó tapasztalatokat szeretnék megosztani veletek. :)
Arról már írtam a korábbi blogposztban, hogy nem szeretnék olyan "tucat" rugalmas kendővel előrukkolni, ami megjelenésekor már szinte el is van ásva, mert esetleg nem úgy működik, ahogy elvárnánk tőle, vagy nem felel meg a gyártói ajánlásnak.

Tapasztalatok a Gremese Rugalmas Hordozókendőről

Nos több kedves anyukának, és Maminbaba oktatónak adtam egy egy kendőt mindennapos használatra. A beszámolóik alapján az anyag mosás után is remekül tartotta a formáját (ehhez szükséges egy vízszintes szárítás, és vízszintes tárolás, hiszen kötött anyagról beszélünk). Színét nem vesztette, "nagyon finom az anyaga, és könnyű vele bánni".

Használat közben nem nyúlik, nem ereszkedik - és ez nagyon fontos egy rugalmas kendőtől. És ezt a használatot nem csak a dolgos mindennapokra értem, mikor első babával sziesztázunk és együtt alszunk a kanapén, vagy a nagyobb testvérrel játszunk, hajolgatunk, hanem arra az esetre is, mikor tüzes latin ritmusokra táncol anyuka a rá kötött babával. Kis mozgásnál, és dinamikus mozgásnál is tart megereszkedés nélkül.

Hamarosan háton is teszteljük a kendőt, nagyon kíváncsi vagyok az eredményre.
Idáig a rugalmas kendőnk maximálisan megfelel a hozzá fűzött reményeknek. Azoknak a reményeknek, amiket én fűztem hozzá, mert tudom, hogy a piacon magyar gyártók által értékesített magyar kendők nem feltétlenül bírják el a készítők által megadott maximális súlyt.

Persze a kendőhöz jár a teljes "szervíz": 100% garancia, és folyamatos hordozási szaktanácsadás.

Egyes vélemények szerint a rugalmasunk félúton van a szövött kendő felé, magában hordozza a kötött kelme rugalmasságát, puhaságát, ölelős meleg érzését, és a szövött kendő tartását, egyes kötéstechnikáit.
Számos színben kapható a webshopban, és remélem, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő babahordozót.

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu