Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Miről blogol egy babahordozó készítő?

És egy baba- és gyermekhordozási tanácsadó?

Nagy izgalommal indítom el a blogomat, aminek réges régen meg kellett volna már történnie. Idáig nem éreztem magamban az erőt, hogy három kicsi gyerek mellől írjak, de most elhatároztam magam végre. :)
Miről is ír egy babahordozó készítő? Nem kell megijedni, nem fogok varrógép beállításról, az alapanyagok g/m2 sűrűségéről és ilyen senkit nem érdeklő dolgokról írni. Lesznek akciók, újdonságok, játékok, nyeremények, találkozók stb... Kötözési videók, és sok sok kép arról, hogyan segít a babahordozás a mindennapokban. Ezekről a blog követők és hírlevélre feliratkozók mind értesülni fognak.

Miről blogol egy babahordozó készítő?

Miről blogol egy baba- és gyermekhordozási tanácsadó? Nos igen, ez is én volnék. :) Szintén egy nagyon izgalmas témakör. Tanulmányaimat, valamint saját tapasztalataimat szeretném veled megosztani. Miért sír a baba? Együtt alvás, külön alvás. A baba igényei, biológiája, mentális fejlődése, helyes ortopéd fejlődésének támogatása, testvérféltékenység... és még sorolhatnám.
Nagyon sok dologra megoldás a babahordozás, a testi kapcsolat, a kenguru módszer. Szó lesz a kötődő nevelésről is és arról is, mit gyógyít a babahordozás. Testet is és lelket is. Nagyon sok gondolat van a fejemben, egyelőre ennyit "zúdítok" rád. :)
Szeretném, ha bejegyzéseimet nem kéretlen tanácsnak vennéd, hanem a témára nyitottan olvasnád, és leszűrnéd belőle magadnak a lényeget. :)

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu