Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Koronavírus és a Gremese babahordozók

Karantén és a babahordozás

Na hahó!

Egy kicsit meleg a pite ezzel a kornavírussal kapcsolatban, de tudom, hogy mindent megteszel azért, hogy ne kapd el sem te, sem senki a környezetedben. Tisztában vagyok vele, hogy félted a babádat, a szüleidet. Televásároltad a lakást kéztisztítóval, naponta felmosol domestossal, és a kezed a sok kézmosástól olyan, mint egy dinoszaurusz bőre.

Amit tudsz rendelsz, és azt is megértem, ha tartasz a futártól, a postástól.
Nos egy kis infót szeretnék átadni neked a babahordozóinkról, és azokról a futárokról, akik házhoz szállítják neked a Gremeséket.

Koronavírus és a Gremese babahordozók

Majdnem minden babahordozónk alapanyaga a gyártás és kikészítés során gőzzel érintkezik. A kész termékek közül majdnem az összeset vasaljuk, ahol szintén kapnak a hordozóink a kórokozó-ölő gőzölésből. Összességében minden termékünk vagy alapanyagként, vagy kész termékként gőzölés "áldozata lesz".

Emellett illóolajokat párologtatok, melyek fertőtlenítik a levegőt a babahordozóknál. 
A csomagolás után sem juthat be kórokozó a babahordozókba, de mire hozzád kiér a csomag, gazdatest hiányában minden esetlegesen jelen lévő baci elpusztul.

A GLS futárszolgálat - akik házhoz szállítják neked a babahordozóinkat -, közleményt adtak ki, miszerint minden depót elláttak kézfertőtlenítővel, minden futár kocsijában van fertőtlenítő zselé, és alkoholos törlőkendő a szkenner tisztítására. Ha futár külföldre kényszerül menni, 2 hét karantén várja itthon. Ezeket az óvintézkedéseket szigorúan betartják, betartatják.

Hogyan segít a babahordozás nektek a szükségállapot idején?

Ha van egy babád és még több gyermeked is van, akik oviba, suliba járnak, és most otthon lesznek veled, akkor nem leszel könnyű helyzetben. Nem tudjuk, meddig tart ez az állapot. Ringató, játszóház és egyéb beltéri szórakozási lehetőségek most kilőve, és talán a játszótérre sem szívesen mész. Megértem.

Az időjárás változás sem segít, magával vonzza a hangulatingadozásokat. Több a nyafogás, a hiszti, a nyugtalanság. Ráadásul ha apa home office-ban nyomja otthon, akkor még róla is le kell szerelni a gyerekeket.

Szerezz be egy jó babahordozót, és ha már legalább a legkisebb rajtad van, felszabadul a két kezed, máris könnyebben boldogulsz otthon. De tényleg. Itt vannak a visszajelzések, hús vér édesanyáktól.

A hordozással megelőzöl számos stresszhelyzetet, orvosolod a testvérféltékenységet, a szeparációs szorongást, enyhíted a fájdalmakat, csökkented a hasfájást

Ha teheted, menjetek a levegőre. Sétáljatok nagyokat. Ha süt a nap, pláne, kell a D vitamin - ami immunerősítő is.

Hordozz. De tényleg. Hidd el, megkönnyíted vele ezt a nehéz időszakot IS. 

Gremese 
baba- és gyermekhordozási tanácsadó

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu