Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

Karácsonyi akció a Gremese babahordozóknál

A legjobb ajándék kisbabás családoknak

Ha esetleg eddig nem gondoltál volna erre… egy Gremese babahordozó nagyszerű ajándék is lehet!
Ha te már tapasztalt vagy a babahordozást illetően, vagy már ismered termékeinket, nem hiszem, hogy újat tudunk mondani számodra, de ha nem, akkor érdemes elolvasnod cikkemet.

Ha még járatlan vagy e témakörben, akkor nem is tudod, hogy egy babahordozó ajándékozásával mekkora kincset is adsz valójában. 

Karácsonyi akció a Gremese babahordozóknál

A  babahordozás, több mint praktikusság!

Hogy miért? Mert ez hasonlít a kisbabák szemszögéből a legjobban ahhoz az állapothoz, amit 9 hónapon keresztül az anyaméhben töltöttek. A hordozással ezt a biztonságot tudjuk visszaadni számukra úgy, hogy közben egyéb előnyökre is szert teszünk!

Vegyük sorra ezeket!

Nyugodtság
A hordozás nagy mértékben hozzájárul a baba  kiegyensúlyozott lelki fejlődéséhez, és a kötődés kialakulásához.  Nem beszélve arról, hogy a ringatás milyen kedvező hatással van a kisbabák agyának fejlődésére.

Praktikusság
A kezek felszabadulnak! Bármi elvégezhető ezáltal a házon belül és kívül is, minden, ami a baba előtt nem jelentett problémát.

Szabadság
Nem kell lemondani egy élményről, ahová babakocsival amúgy nehezített lenne az eljutás. Könnyen nekivághatunk az erdőnek, mezőnek a babát hordozva, hiszen köztudomású a természet hangjainak jótékony hatása az idegrendszerre.

Tartásjavítás
A hordozás - háton hordás esetén - javít a tartáson, mert erősíti a hátizmokat.

Boldogság, kiegyensúlyozottság
A hordozás, azaz a folyamatos testkontaktus hatására sok-sok finom jótékony hormon szabadul fel mind a baba, mind a mama szervezetében, ami boldoggá teszi, és megnyugtatja mindkettőjüket. 

Gyógyító hatás 
A hordozás átsegíti a babákat a kisebb nehézségeken, betegségeken. Sokat sír, hasfájós, szeparációs szorongása van, kissé kötött az izomzata, esetleg terpeszpelust kell hordania a babának? A legjobb választás egy babahordozó. Megnyugtat, gyógyít és ellazít.

Ajándékod  egy olyan meglepetés lesz, ami egy életre szól. Egyrészt az élmény, másrészt a tartósság vonatkozásában.

 

Ha velem tartottál idáig, abban is segtségedre leszek, hogy hogyan és milyen típusú babahordozót célszerű választanod.

Amit feltétlenül tudnod kell a jó döntéshez! A babahordozással kapcsolatban a legfontosabb, hogy jó minőségű, biztonságos hordozót, és a megfelelő típust válaszd!

A minőséget mi garantáljuk!
A jó babahordozók - köztudottan a Gremesék ilyenek - kiváló minőségű alapanyagokból, bababarát, biztonságos technológiával készülnek, és olyan ergonómiai tulajdonságokkal bírnak, amik segítenek abban, hogy a fenti szempontoknak maradéktalanul megfeleljenek.

A Gremese hordozók ÖKOTEX minősítésű alapanyagokból készülnek, színhatásaikat laboratóriumban kevert, nyálálló és bababarát festékeknek köszönhetik, szövésüket tekintve típus szerint rugalmas anyagokból illetve 100%-os pamutból, sávolykötésű vászonból készülnek, és nem mellesleg rendkívül strapabíróak.

A típust illetően életkori és hordozási stílusbeli szempontokat kell figyelembe venned. Alaposabban itt tájékozódhatsz.


Melyiket válasszuk?

A Gremese termékkínálatát a kezdetektől úgy alakítottuk, hogy megfelelő hordozóeszközt kínáljunk az újszülöttkortól kezdve a hordozós kor végéig

Egy kis segítség a baba  életkora által meghatározó típusválasztáshoz.

Újszülött babáknak ajánlott típusok
Újszülötteknek tökéletesen megfelel a rugalmas kendő, a karikás kendő, és az állítható baby tai. Ebbe a három eszközbe születés után azonnal hordozható a baba.

2,5-3 hónapos babáknak ajánlott típusok
Ha nagyobbacska már a baba, 2,5-3 hónapos kortól ajánlom a mei tai-t. Ezt az eszközt kötni kell! Elöl, csípőn és háton is lehet használni.

5 hónapos kortól ajánlott típusok
Körülbelül 5 hónapos kortól pedig jöhet a csatos babahordozó. Ezt nem kell kötni, a derékpántja nagyon szépen tartja a derekadat, a vállpántjai duplán párnázottak a fokozottabb kényelem miatt, és nem utolsósorban - valószínűleg egyszerűsége miatt - imádják az apukák!

A biztonság felől sem kell tartanod
Fontos tudnod! Bármelyik babahordozóra is esik a választásod, az összes Gremese márkajellel ellátott termék egészséges a babákra nézve! A Gremese babahordozók olyan  ergonómiai kialakítással rendelkeznek, amelyek figyelembe veszik a babák fiziológiai adottságait, szükségleteit, tehát egyszerre csípő- és gerincbarát eszközök.
A szülőkről sem feledkeztünk meg! Hordozóink használata számukra is rendkívül kényelmes.

Mi, azonban a Gremese megálmodói, az ergonómiai és funkcióbeli kívánalmakon túl ennél többet is kínálunk!
Lehetőséget biztosítunk saját hordozó megtervezésére »

 … és a Te biztonságod?

Cseregarancia
Nem kell aggódnod a csere illetve garanciális kérdéseket illetően sem.
Nálunk nem kell félned, ha meggondolnád magad, vagy ajándékod esetleg neked okozna meglepetést :) 
45 napos cseregaranciát és 1 éves termékgaranciát biztosítunk babahordozóinkra.

Online intézheted

  • Kényelmes, biztonságos vásárlás. Garantált kiszállítás!
  • Termékeinkre  24 órás kézbesítést vállalunk. Ma megrendeled, holnap indul!
  • A ráadásként pedig 10 000 Ft feletti rendelés esetén a szállításért sem kell fizetned! (Csak utánvét esetén).
  • Ha egyéb kérdéseid lennének a termékkel és a rendeléssel kapcsolatban,  08.00-18.00 óráig weboldalunkon a live chat-en mindenre választ adunk.

Ne tétovázz! 
IRÁNY A BOLT! 

Gremese - A stílushordozó!

Hordozd praktikusan! - Viseld stílusosan! -  GREMESE

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu