Kosarad A kosarad üres... egyelőre :) Szeretném megrendelni »

A babahordozásról Gremesétől kulisszatitkokkal :)

Gubás Gabival és az Anyakanyarral forgattunk

Nemrég videót forgattunk egy rendkívül elbűvölő személyiséggel, Gubás Gabival és az Anyakanyar stábjával. A téma - többek között - természetesen a babahordozás volt. Hogyan indult a Gremese, mik azok az apró részletek, amik egyedülállóan csak a mi hordozóinkra jellemzőek, és szó esett egy kis ortopédiáról.
Milyen a jó hordozóeszköz, és hogyan helyezkedik el benne helyesen a baba lába.
Maminbaba Enikőt is hallhatjátok, és nem utolsó sorban megnézhetitek, mi is az a hordozós latin fitnesz. Gabi - hátán egy Gremesével - pillanatok alatt elsajátította a lépéseket.
Gabinak kell egy Gremese? És mik voltak a kulisszatitkok?

Igen! Gabinak annyira megtetszett a hordozás, hogy most már boldog tulajdonosa egy Gremese Csatos hordozónak, és egy hordozós táskának. A kulisszatitkok alatt ne gondoljatok hétpecsétes titkokra. :) Barnusom miatt kellett többször is megszakítani a felvételt. Az amúgy csendes kis mei tai manóm, élete első évének valamennyi történését a kamerák előtt szerette volna elmondani. És mitől maradt csendben? Attól, hogy Jennifer és Judit kitartóan ugrabugrálva csápoltak neki a háttérben. Így lett Barnusból csöndes hordozott baba. :)
Nem babahordozás téma, de le kell írnom, mennyire jó volt Gabit megismerni. Sztárallűröktől mentes közvetlen, bájos személyiség. Rékával nem találkoztunk, de remélem ez majd változik.
A lényeg, hogy egy jó hordozóval és a babáddal ki tudsz mozdulni a négy fal közül.

Ki írkál itt?

Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó.Gremsperger Emese 3 gyermek anyukája, a Gremese Babahordozók készítője, baba- és gyermekhordozási tanácsadó. Keress és kérdezz...

+36-70/326-50-71 emese@gremese.hu